Home » Tennis Kreatief

Welkom bij Tennis Kreatief

Wie wij zijn

Tennis Kreatief is de tennisorganisatie die op tennispark Duinvliet alle tennistrainingen verzorgt. Voor volwassenen (21+) betekent dat, dat u tennisles kunt krijgen zonder lid te hoeven zijn/worden van de vereniging. 

Als jaarlid van TV Duinvliet kunt u lessen volgen tegen een verenigingstarief in zowel de zomer als de winter. Als winterlid is dat niet mogelijk daar dient u jaarlid voor te zijn.

Wilt u als lid gebruik maken van de lesmogelijkheden dan dient u lid te zijn voor aanvang van het seizoen (1 april/1 oktober).

Voor alle jeugd (5 t/m 20 jaar) is les alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap van TV Duinvliet (voor meer info bezoek www.tvduinvliet.nl).

Tennisles bij Tennis Kreatief (alleen volwassenen)

Uw lesgeld is inclusief de baanhuur. U hoeft geen lid te zijn/worden van TV Duinvliet. U schrijft zich ieder jaar opnieuw in voor de lessen. Opzeggen is niet nodig. Op tijd inschrijven wel.

Tennisles via TV Duinvliet (volwassenen en alle jeugd)

U bent lid of gaat lid worden van de tennisvereniging en kunt zich dan inschrijven voor de tennislessen. Alle jeugd dient lid te zijn/worden van TV Duinvliet. Het lesgeld is voor volwassenen exclusief jaar-/zomerlidmaatschap en voor jeugd inclusief lidmaatschap.

Tennis Kreatief bestaat uit een team van gepassioneerde en enthousiaste leraren onder leiding van hoofdtrainer Xander van den Berg. Wij verzorgen het gehele jaar tennislessen op tennispark Duinvliet aan de Elswoutslaan te Haarlem.

De lessen van het zomerseizoen beginnen rond begin april en de lessen van het winterseizoen beginnen rond begin oktober. Na de start van het seizoen is het beperkt mogelijk om in te stromen. Mail hiervoor naar info@tenniskreatief.nl.

De inschrijving voor de lessen gedurende het zomerseizoen start half februari en het winterseizoen half augustus. Inschrijving kan gedurende een maand.

Er zijn speelmogelijkheden voor iedereen, van 5 t/m 88 jaar.

Inschrijven