Home » Over tennispark Duinvliet » Corona nieuws

Corona nieuws

We verwachten vrijdag 14 januari 2022 nieuwe maatregelen/versoepelingen en proberen zo snel mogelijk hier duidelijkheid over te verschaffen.

Bericht van 28-11-2021

Beste huurder, 

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet weer nieuwe Coronamaatregelen aangekondigd. Alle sportaccommodaties moeten om 17.00 uur sluiten en helaas dus ook ons tennispark. Dit houdt in dat er na 17.00 uur niet meer getennist kan worden en ook het clubhuis gesloten zal zijn. Omdat wij erg veel baanhuurders om de avonden hebben willen wij iedereen gelijke kansen geven om elders gedurende de week/weekend te spelen. 

U kunt daarom vanaf a.s. dinsdag, dagelijks tussen 13.00-17.00 uur bellen naar het tennispark 023-5440684 om een baan te reserveren. Wilt u zo vriendelijk zijn daarbij te vermelden dat u een avondhuurder bent. 

Huurt u normaal twee uur op de avond, dan kunt u nu eenmaal een uur doordeweeks reserveren (dagelijks mogelijkheden tussen 10.00-16.30 uur en eenmaal een uur in het weekend tussen 9.00-17.00 uur. Zolang de maatregelen gelden dient u iedere week een nieuwe reservering te maken. Mocht u een keer niet kunnen zou u dat dan door willen mailen. Dan kunnen we daar andere huurders blij mee maken. 

Op deze manier hopen wij zoveel mogelijk baanhuurders de kans te geven op een tijdstip te spelen dat hun uitkomt. Op het gehele park geldt verder de 1,5 meter maatregel, gun elkaar dus de ruimte. In het clubhuis en op het terras komen wij uw QR code checken en indien u naar binnen gaat of gebruik maakt van het toilet en/of kleedkamer is een mondkapje verplicht. 

image
image
image

      Wij hopen dat de maatregelen van het kabinet gaan helpen en dat we vanaf maandag 20 december weer na17.00 uur gespeeld mag worden.  Voor nu hopen we dat iedereen gezond blijft en u elders in de week op het tennispark te mogen begroeten. 

tennispark duinvliet

 Xander en Manja van den Berg