Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het slepen van de baan is verplicht. Wanneer u de baan te sleept dient deze in zijn geheel gesleept te worden, dat wil zeggen: tot aan het hekwerk en niet slechts in de buurt van de baseline en de zijlijnen, waarbij de baan van buiten naar binnen (als een slakkenhuis) gesleept dient te worden. Na het slepen dient het sleepnet teruggeplaatst te worden aan de speciaal hiervoor geconstrueerde ophanghaak.

Tennispark Duinvliet beschikt alleen over 12 gravelbuitenbanen. 

Nee, het park beschikt niet over een tennismuur of oefenveldje voor kinderen omdat hiervoor eenvoudigweg onvoldoende ruimte beschikbaar is.

U kunt kiezen om een baan een uur los te huren of u kunt kiezen voor een 10-uren of 20-uren abonnement , informatie kunt u vinden op deze pagina.

U kunt lid worden van de tennisvereniging door u aan te melden via de website van de tennisvereniging.

U kunt zich opgeven voor tennisles via de website van Tennis Kreatief.

Ja, het park is op beide paasdagen de gehele dag geopend.

Nee, het park is op koningsdag de gehele dag gesloten.

Ja, het park is op 1 mei (dag van de arbeid) de gehele dag geopend.

Ja, het park is op 4 mei (nationale herdenking) de gehele dag geopend, om 19.50 dient eenieder zich van de banen naar het clubhuis te begeven voor een korte samenkomst.

Ja, het park is op 5 mei (bevrijdingsdag) de gehele dag geopend.

Ja, het park is tijdens beide pinksterdagen de gehele dag geopend.

Ja, het park is op 5 december beperkt geopend, er kan worden gespeeld tot 16.00 uur.

Tennislessen kunnen, indien tenminste 24 uur van te voren afgezegd per mail, op een ander moment worden ingehaald in overleg met de trainer indien mogelijk.

Jazeker, ook als het vriest mag er op onze tennisbanen gespeeld worden, tenzij de baan is afgekeurd door gladheid.

Nee, dat is niet toegestaan, een abonnement is strikt persoonsgebonden en niet overdraagbaar, u dient te allen tijde zelf te spelen.

Ja, indien mogelijk, echter alleen in het winterseizoen en uitsluitend overdag, mits geen overlast aan de aangrenzende baan (banen) en met schriftelijke toestemming van de parkdirectie.

Ja, indien mogelijk, echter alleen in het winterseizoen en uitsluitend overdag, mits geen overlast aan de aangrenzende baan (banen) en met schriftelijke toestemming van de parkdirectie.

Nee, een vaste baan huren heeft niets van doen met lidmaatschap van de tennisvereniging.

Nee, een abonnement heeft niets van doen met het huren van een vaste baan.

Graag ontvangen wij een afmelding per mail voor aanvang van de les.

Een overzicht van de baanhuurtarieven kunt u hier vinden.

Een overzicht van speeldagen en openingstijden vindt u hier.

Rond 28 september is de indeling van de tennislessen voor het winterseizoen gereed en zal deze per mail aan u worden gecorrespondeerd.

Rond 20 maart is de indeling van de tennislessen voor het zomerseizoen gereed en zal deze per mail aan u worden gecorrespondeerd.

Het tennispark is gesloten op koningsdag 27 april, sinterklaas 5 december vanaf 15.00 uur en de kerstvakantie (de laatste zondag voor kerst en daarna twee weken gesloten)